.:: Larisa Goal ::. Ο Τσέτσιλας έτοιμος να κοουτσάρει ιδανικά και την Περιφέρεια…
Αρχική - Gossip
21 Μαϊ 2019

Ο Τσέτσιλας έτοιμος να κοουτσάρει ιδανικά και την Περιφέρεια…

Προβολές: 3524

alt

Ο Τσέτσιλας έτοιμος να κοουτσάρει ιδανικά και την Περιφέρεια…

Στην ποδοσφαιρική του καριέρα τόσο ως παίκτης αλλά πολύ περισσότερο ως προπονητής, ο Δημήτρης Τσέτσιλας έχει ζήσει μεγάλες στιγμές και έχει γευτεί πολλές επιτυχίες, παραμένοντας στις επάλξεις ακόμα και σήμερα.

Μάλιστα τη φετινή χρονιά διέπρεψε με τη ομάδα της μικτής νέων διεκδικώντας με αξιώσεις το τρόπαιο, τερματίζοντας πανάξια στην πρώτη θέση του ομίλου.

Πλέον τον περιμένει μια νέα δοκιμασία αυτή του πολιτικού στίβου όπου κατέρχεται στις εκλογές στο πλευρό του Νίκου Τσιλιμίγκα (Υπ. Περιφερειάρχης).

alt

Άλλωστε κουβαλάει πλούσιες παραστάσεις και από το γήπεδο αυτό μιας και διετέλεσε πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου Δ. Τεμπών (2015-17), Αντιδήμαρχος Δ. Τεμπών (2012-13) ενώ υπήρξε και μέλος Δ.Σ. Αναπτυξιακής Εταιρείας Ν. Λάρισας (Α.Ε.Ν.ΟΛ.).

Μάλιστα ο έμπειρος τεχνικός έστειλε το δικό του μήνυμα:

«Μεγάλη η τιμή, ακόμα μεγαλύτερη η ευθύνη που νιώθω μετά την πρόταση-πρόσκληση ενός από τους πλέον καταξιωμένους γιατρούς της Ελλάδας και ενός εξαίρετου ανθρώπου του κ. Νίκου Τσιλιμίγκα να είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας! Εύχομαι σε όλους τους υποψηφίους καλό και πολιτισμένο αγώνα»!

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt