.:: Larisa Goal ::. Πανάξια στη Γ΄Εθνική το Κιλελέρ!!!
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
04 Ιούνιος 2023

Πανάξια στη Γ΄Εθνική το Κιλελέρ!!!

Προβολές: 1427

alt

Πανάξια στη Γ΄Εθνική το Κιλελέρ!!!

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Οι πανηγυρισμοί δεν έχουν τελειωμό για την Α.Ε. Κιλελέρ καθώς μετά τη σημαντική νίκη της με 1-0 απέναντι στον αξιόμαχο Αστέρα Καρδίτσας, εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο στη Γ΄Εθνική και μαζί με τους «κιτρινόμαυρους», πανηγυρίζουν τόσο ο Ιπποκράτης, όσο και η Καρυά.

alt

Και πραγματικά αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους τους συντελεστές της τεράστιας αυτής επιτυχίας μετά από μια δύσκολη και συνάμα κοπιαστική χρονιά.

alt

Το «χρυσό» γκολ που σημείωσε ο Άκης Βαγενάς στο 17΄ήταν αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στο συγκρότημα του Κώστα Κατσάρα που κυριάρχησε στο α΄μέρος και θα μπορούσε κάλλιστα να σκοράρει εκ νέου, αποβάλλοντας μια και καλή το άγχος.

alt

Αντίθετα στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε άρδην, με το έμπειρο συγκρότημα του Αστέρα, να πιέζει αρκετά, αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης αλλά οι παίκτες του Κιλελέρ, με εξαιρετική αμυντική διάταξη, διαφύλαξαν αυτό το πολύτιμο 1-0 και το τελευταίο σφύριγμα του κ. Ασλανίδη, έδωσε το σύνθημα για τους πανηγυρισμούς και ενώ απομένει η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Σταυρού την ερχόμενη Κυριακή.

alt

Προβάδισμα με Βαγενά…

Μόλις στο 6΄ο Τσακίρης με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ., σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και στο 15΄ένα καλό σουτ του Κατσαμάγκα, μπλόκαρε ο αντίπαλος πορτιέρο.

alt

Για να φτάσουμε στο 17΄όταν, ο Θανάσης Παπαγεωργίου έβγαλε έξοχα σε θέση βολής τον Άκη Βαγενά και αυτός με άψογο πλασέ έκανε το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

alt

Η απάντηση του Αστέρα ήρθε στο 22΄αλλά ο Κουτσιρίμπας απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ, το σουτ του Κόκκινου.

alt

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και θα μπορούσαν να σκοράρουν εκ νέου, με τους Βαγενά (26΄), Κατσαμάγκα (30΄) και Πανταζή (45΄) ενώ στο 40΄δικαιολογημένα ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Κατσαμάγκα από τον Μετούσι αλλά ο ρέφερι όχι μόνο δεν έδειξε την εσχάτη των ποινών αλλά αντίθετα κιτρίνισε τον επιθετικό του Κιλελέρ για «θέατρο»!

alt

Πίεσε ο Αστέρας, άντεξε το Κιλελέρ…

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα άλλαξε, με τους «κόκκινους» να παίζουν τα ρέστα τους, αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης όμως δεν τα κατάφεραν, έχοντας μια σημαντική στιγμή στο 63΄με τον Κοντό αλλά ο Κουτσιρίμπας ήταν σε ετοιμότητα.

alt

Από τη μεριά τους οι «κιτρινόμαυροι» φύλαξαν καλά τα νώτα τους και αρκέστηκαν στις αντεπιθέσεις και λίγο έλειψε σε μια από αυτές να σκοράρουν αλλά ο Χασομέρης στο 76΄αστόχησε από καλή θέση, με το 1-0 να μένει ως το τέλος.

alt

alt

Η διαιτησία

alt

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του κ. Ασλανίδη ο οποίος ελέγχεται όμως για τη φάση του 40΄όταν δεν καταλόγισε πέναλτι σε ανατροπή του Κατσαμάγκα από τον Μετούσι.

Καλοί οι δύο βοηθοί, ο κ. Κουτσικανίδης και η κα Τσικλητάρη.

ΚΙΛΕΛΕΡ (Κ. Κατσάρας):

alt

Κουτσιρίμπας, Πανταζής (75΄Αργύρης), Μπαρούτας, Τσακίρης, Αντωνίου, Γκουγκουλιάς (75΄Ντιντής), Παπαγεωργίου Θ. (53΄Χατζησαββίδης), Παπαγεωργίου Β., Κατσαμάγκας (59΄Κουβελάς), Χασομέρης, Βαγενάς (59΄Αναγνώστης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Ν. Καρακώστας):

alt

Γεωργαντζάς, Κουτρομάνος, Μπούσδρας, Κατσιγιάννης, Ζάγκος (69΄Μπακρατσάς), Τζέκος, Μπιτέλης, Μετούσι (64΄Ηλιάδης), Κοντός, Κόκκινος, Βαγγελάκος (75΄Μπάλλας).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt