.:: Larisa Goal ::. Κάτι ξεχωριστό έρχεται κοντά μας…
Αρχική - Gossip
01 Ιούνιος 2020

Κάτι ξεχωριστό έρχεται κοντά μας…

Προβολές: 1562

alt

Κάτι ξεχωριστό έρχεται κοντά μας…

Ούτε ο κορονοϊός δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στις ορέξεις του επιτυχημένου επιχειρηματία Κώστα Κουκουράβα (ιδιοκτήτης των VICTORIA CINEMAS) ο οποίος καταστρώνει τα πλάνα του για το νέο του εγχείρημα, δίνοντας πνοή στο αναψυκτήριο του Κηποθέατρου.

alt

Ο νεαρός και συνάμα φιλόδοξος επιχειρηματίας έδωσε τα ηνία για τη διαμόρφωση του ανακαινισμένου αναψυκτηρίου, στον προσφάτως βραβευθέντα ως «designer του 2020» Κώστα Γκάγκο.

alt

Αξίζει να σημειωθεί πως στον συγκεκριμένο χώρο θα λειτουργούν: σουβλατζίδικο, ιταλική πιτσαρία, gelateria (παγωτό), κρεπερί, καφέ μπαρ και αναψυκτήριο προσφέροντας υπηρεσίες σε τιμές προσιτές.

Όσο για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου και όχι μόνο, θα δημιουργηθεί ένα μικρό αμφιθέατρο στον ίδιο χώρο, στις κερκίδες του οποίου θα τοποθετηθούν μαξιλάρες για να μπορεί κάποιος με την παρέα του να απολαμβάνει το ποτό του.

alt

Δίπλα του μια τεράστια κινηματογραφική οθόνη (7,50 μέτρα ύψος και 10 μέτρα πλάτος με ήχο σαν να βρίσκεσαι στο γήπεδο), στην οποία θα προβάλλονται τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα και τα οποία θα μπορούν όσοι θέλουν να τα παρακολουθούν με την παρέα τους, τρώγοντας ή πίνοντας το ποτό τους.

alt

Αναμφίβολα κάτι ξεχωριστό έρχεται να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα και άπαντες περιμένουν με ανυπομονησία να ανοίξει τις πύλες του…

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt