.:: Larisa Goal ::. Έκοψε πίτα και βράβευσε ο ΣΠΠΝΛ…
Αρχική - Gossip
08 Φεβρουάριος 2023

Έκοψε πίτα και βράβευσε ο ΣΠΠΝΛ…

Προβολές: 1352

alt

Έκοψε πίτα και βράβευσε ο ΣΠΠΝΛ…

Την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Λάρισας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον σύντομο χαιρετισμό του αναπληρωτή προέδρου του Συνδέσμου Θανάση Μπάρδα, ο οποίος αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο και το έργο των προπονητών και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

alt

Στη συνέχεια απηυθυναν χαιρετισμό οι επίσημοι προσκεκλημένοι του Συνδέσμου που ήταν οι: - Καλαμπάκας Κώστας, Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας, - Μόρας Βαγγέλης, Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Λ. του Δήμου Λαρισαίων - Γκρίμπας Αργύρης και Γκουτζαμάνης Γιάννης, μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Λάρισας - Ανδριόπουλος Λάμπρος, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου - Παραφέστας Τάκης, Πρόεδρος των Παλαιμάχων της ΑΕΛ.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις κάποιων ανθρώπων του ποδοσφαίρου της πόλης και του νομού, των οποίων η δράση και η προσφορά οφείλει να αναδειχθεί και φυσικά να εμπνεύσει και να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για όλους και το Δ.Σ. του Συνδέσμου βρίσκει την ευκαιρία πάντα στη συγκεκριμένη εκδήλωση να τους τιμά.

alt

Φέτος βραβεύτηκαν δύο προπονητές-μέλη του Συνδέσμου, ο Τάσος Μπεριτζάς και ο Χρήστος Χατζηλιάδης, για τις σημαντικές επιτυχίες τους κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, αφού πέτυχαν με τις ομάδες τους, Δωτιέα Αγιάς και Ηρακλή Λάρισας αντίστοιχα, την άνοδο σε Γ’ Εθνική και Super League 2.

alt

Στη συνέχεια ο προπονητής και μέλος του Συνδέσμου Κώστας Τσότσος θέλησε να τιμήσει από τη πλευρά του το Δ.Σ. του Συνδέσμου στα πλαίσια της συνεργασίας των μελών του με το πρωτοποριακό στην Ελλάδα κέντρο Ρομποτικής Προπονητικής «Football Hall» (3ο χλμ Λάρισας-Θεσσαλονίκης), του οποίου είναι ιδιοκτήτης.

alt

Στο τέλος της εκδήλωσης κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συνδέσμου με ευχές για καλή χρονιά με υγεία και πολλές αθλητικές επιτυχίες, ενώ ο τυχερός για τη φετινή χρονιά ήταν ο προπονητής Δημήτρης Δανιλούλης, που βρήκε το φλουρί.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt