.:: Larisa Goal ::. Κρίμα και άδικο για την ΑΕΛ…
ΑΕΛ 1964 - ΠΑΕ ΑΕΛ 1964
16 Οκτώβριος 2017

Κρίμα και άδικο για την ΑΕΛ…

Προβολές: 1214

alt

Κρίμα και άδικο για την ΑΕΛ…

Δυστυχώς η καλύτερη φετινή και πιο πειστική εμφάνιση της ΑΕΛ απέναντι στον Παναθηναϊκό δεν συνοδεύτηκε με ένα θετικό αποτέλεσμα καθώς λύγισε…στις καθυστερήσεις με 2-1.

Σε ένα παιχνίδι όπου οι «βυσσινί» παρουσιάστηκαν ψυχωμένοι στον αγωνιστικό χώρο και έχουν κάθε λόγο να τα έχουν με τη διαιτησία τόσο για το αυστηρό εις βάρος πέναλτι που καταλογίστηκε όπου και έγινε το 1-0, όσο και για το καθαρό γκολ που σημείωσε στο 90΄ ο Περόνε κάνοντας το 1-2 και ακυρώθηκε κακώς από τον α΄ βοηθό ως οφσάιντ.

Το σκορ άνοιξε ο Βιγιαφάνες με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο το οποίο καταλογίστηκε σε τράβηγμα του Φατιόν πάνω στον Μολίνς στο 48΄.

Η ΑΕΛ δεν πτοήθηκε, είχε δοκάρι με τον Ντέλετις και τελικά έφτασε στην ισοφάριση με τον Περόνε στο 78΄μετά από εκτέλεση φάουλ του Λεοζίνιο.

Και στο 93΄οι «πράσινοι» που αγωνιζόταν με εννέα παίκτες καθώς αποβλήθηκαν οι Σιλά (78΄) και Άλτμαν (83΄), έφτασαν στη νίκη όταν ο Χίλιεμαρκ επιχείρησε τη σέντρα, η μπάλα πέρασε απ’ όλους και κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Μπόζοβιτς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Μολέδο, Κολοβέτσιος, Σιλά, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Λουντ (90’ Ρέις)_, Βιγιαφάνιες (81’ Άλτμαν), Μολίνς (86’ Μουνιέ).

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ναζλίδης (90’+1 Γιαννιτσάνης), Ντέλετιτς (88’ Λαγός), Ζίζιτς, Γουάλλας, Ρέντζας, Αγκάνοβιτς (68’ Περόνε), Μασούρας, Φάρκας, Φατιόν, Λεοζίνιο.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt