.:: Larisa Goal ::. Τα νιάτα του Αβέρωφ έκαναν και πάλι θραύση!!!
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
24 Ιούνιος 2019

Τα νιάτα του Αβέρωφ έκαναν και πάλι θραύση!!!

Προβολές: 1960

alt

Τα νιάτα του Αβέρωφ έκαναν και πάλι θραύση!!!

Όπως πέρσι τέτοιον καιρό, έτσι και φέτος το γνώριμο πανηγυρικό σκηνικό στήθηκε εκεί στην εκκλησία της Αναλήψεως στο Αβέρωφ και πιο συγκεκριμένα δίπλα στο γήπεδο όπου οι «κυανοκίτρινοι» εξασφάλισαν την άνοδο στη μεγάλη τοπική κατηγορία, κατακτώντας τον τίτλο του πρωταθλητή.

Δύο συνεχόμενες χρονιές, δύο σερί επιτυχίες για το λαρισινό συγκρότημα που αν και έπεσε… στα τάρταρα, σηκώθηκε, στάθηκε γερά στα πόδια του και μέσα από σκληρή δουλειά, συλλογική προσπάθεια, υπομονή και επιμονή κατόρθωσε να πετύχει κάτι μοναδικό.

Κι όλα αυτά έχοντας στις τάξεις του παίκτες ταλαντούχους με οράματα και φιλοδοξίες και με την παρουσία ορισμένων έμπειρων, πέτυχαν αυτό το σημαντικό επίτευγμα που έφερε όμως την υπογραφή του Δημήτρη Κουκουλιάφκα.

Γιατί ο αγαπητός σε όλους Τάκαρος δεν παρέκλινε της φιλοσοφίας του, δίνοντας την ευκαιρία σε αρκετά νέα παιδιά από την ακαδημία να διακριθούν μέσα από τη διαδικασία αυτή.

Και μπορεί την επόμενη μέρα οι υποχρεώσεις και οι απαιτήσεις να αυξάνονται αλλά εκεί στο Αβέρωφ ξέρουν τι θέλουν…

alt

Το Αβέρωφ με αριθμούς:

Το Αβέρωφ τερμάτισε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Α1 ΕΠΣΛ, έχοντας συγκεντρώσει 65 βαθμούς (19 νίκες, 8 ισοπαλίες, 3 ήττες) και 71-36 τέρματα, διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας!

ΕΝΤΟΣ: 12-3-0 (41-17 τέρματα)

ΕΚΤΟΣ: 7-5-3 (30-19 τέρματα)


«Λίλο» και «Ελέ» σάρωσαν… τα πάντα!!!

alt

Μπορεί οι νέοι να είναι ωραίοι εκεί στο Αβέρωφ αλλά οι «παλιοσειρές» Ηλίας Λιλολάρι και Γιώργος Ελευθέρογλου σάρωσαν… τα πάντα στο πέρασμα τους, πέτυχαν από 21 γκολ και έβαλαν φαρδιά-πλατιά την υπογραφή τους

21 γκολ: Λιλολάρι, Ελευθέρογλου Γ.

8 γκολ: Κουσιάς

6 γκολ: Μπαρούτας

5 γκολ: Γραμμένος

2 γκολ: Ντέκας Χρ., Κυριάκος

1 γκολ: Μπαστούνης, Γκουτσιούδης, Κοτρώτσιος Χ., Στεργίου, Σγουραλής

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt