.:: Larisa Goal ::. Αυξάνει η αισιοδοξία για Κόοουλμαν
ΑΕΛ 1964 - ΠΑΕ ΑΕΛ 1964
19 Μαϊ 2011

Αυξάνει η αισιοδοξία για Κόοουλμαν

Προβολές: 999

alt


Στην τελική ευθεία δείχνει ότι έχει μπει πλέον  το θέμα της πρόσληψης προπονητή  για την ΑΕΛ με τον Κρις Κόουλμαν να παραμένει το νούμερο ένα φαβορί, έστω και αν ως την τελική συμφωνία υπάρχουν κάποια ζητήματα που πρέπει να ξεπεραστούν. Οφείλουμε πάντως να επισημάνουμε ότι για πρώτη φορά μετά από μία περίπου εβδομάδα που το συγκεκριμένο θέμα είδε το «φως της δημοσιότητας» οι άνθρωποι της λαρισινής ομάδας μιλούν με ιδιαίτερη αισιοδοξία για ολοκλήρωση των επαφών σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το «εμπόδιο»  που πρέπει να ξεπεράσουν και οι δύο πλευρές για να επέλθει  η συμφωνία είναι ο άνθρωπος που  θα πλαισιώσει τον Ουαλό και που  θα γνωρίζει την κατηγορία (και ο  οποίος δεν γνωρίζουμε αν θα είναι  τεχνικός διευθυντής ή κάποιος προπονητής που να ξέρει τη Β’ Εθνική), με το Κόουλμαν να είναι βέβαιο ότι θα φέρει μαζί του και έναν συνεργάτη του. 

Κλείνει «Νέμπε»

Και ενώ λοιπόν οι συνομιλίες βρίσκονται σε ιδιαίτερα  καλό σημείο με τον Κρις Κόουλμαν, οι «βυσσινί» σύμφωνα με πληροφορίες  έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με τον Λαρισαίο αμυντικό μέσο, Κώστα Νεμπεγλέρα, συζητήσεις που βρίσκονται σε ιδιαίτερα προχωρημένο μάλιστα επίπεδο τις τελευταίες ημέρες. Η ΑΕΛ είναι βέβαιο ότι θέλει να ενισχύσει το ρόστερ της με ποιοτικούς Έλληνες ποδοσφαιριστές, αλλά και ο Νεμπεγλέρας από την πλευρά του θέλει να επιστρέψει στην ομάδα που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα, αλλά για να επέλθει η τελική συμφωνία θα πρέπει να δοθεί το «πράσινο φως» και από τον άνθρωπο που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ. 

Νέος γενικός  αρχηγός

Στο πλαίσιο  της αναδιάρθρωσης των αποδυτηρίων  της η ΑΕΛ έχει αποφασίσει να «μετακομίσει»  τον Ζήση Ζιάγκα, που θα αφήσει το πόστο του γενικού αρχηγού  για να ενισχύσει αυτό του τμήματος σκάουτιγκ και ένας από τους ανθρώπους  με τους οποίους συζητά ο Κώστας Πηλαδάκης είναι ο Μίμης Τσακμακίδης, πρώην ποδοσφαιριστής κι αυτός της «βυσσινί» ομάδας.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt