Στα «βυσσινί» η Λάσκου…
Στα «βυσσινί» η Λάσκου…
Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση της Χρύσας Λάσκου.
Η αθλήτρια με καταγωγή από τα Τρίκαλα αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και διαθέτει μεγάλη εμπειρία με αρκετές συμμετοχές στην Α' Εθνική με Τρίκαλα και Ελπίδες Καρδίτσας.
Η Λάσκου αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ΑΕΛ στην φετινή της προσπάθεια, προσθέτοντας εμπειρία και ποιότητα στο ρόστερ.
Παράλληλα στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία της ομάδας ενόψη της πρεμιέρας στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ.
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας δόθηκε ακόμη ένας φιλικός αγώνας κόντρα στις Ελπίδες Καρδίτσας στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων.
Ο Βασίλης Πάνος έκανε τις τελικές του δοκιμές και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα κόντρα
σε μία δυνατή ομάδα.
Η ΑΕΛ μπορεί να εμφανίστηκε πιο έτοιμη σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες, όμως χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο.
Μετά το τέλος του αγώνα οι δύο ομάδες είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν εκλεκτές νοστιμιές στο μπάρμπεκιου που στήθηκε στο γήπεδο με κρέατα προσφορά του Κρεοπωλείου Τσιούφης Ιωάννης (Νικητάρα 42-44) και του Κρεοπωλείου Μακρυγιάννης (Λαγού 2).
Η ΑΕΛ ευχαριστεί τη διοίκηση των Αγίων Αναργύρων για την παραχώρηση του γηπέδου για τις ανάγκες του φιλικού αγώνα.
Τελευταία
- Best of the best (Α΄ΕΠΣΛ-13η αγωνιστική)…
- Να σταθεί όρθιος και στον Παλαμά θέλει ο Ηρακλής…
- Φινάλε με νίκη επιθυμεί η Τσαριτσάνη…
- Αναβολή της 13ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Α1 ΕΠΣΛ…
- Την ερχόμενη εβδομάδα τα ματς του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ…
- Συνεδρίασε το περιφερειακό Δ.Σ. της ΕΠΣΛ στην Ελασσόνα…
- Καταιγίδα… η μικτή Κ14 της ΕΠΣΛ!!!
- «Ήμασταν ανώτεροι στο δεύτερο παιχνίδι…»
- Λύγισε… στο φινάλε η μικτή Κ12 της ΕΠΣΛ
- Στο Κουτσόχερο έστειλαν ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς!!!