.:: Larisa Goal ::. Γιάννουλη τριών αστέρων!!!
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
25 Ιανουάριος 2020

Γιάννουλη τριών αστέρων!!!

Προβολές: 1432

alt

Γιάννουλη τριών αστέρων!!!

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Το πιο αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της πρωτιάς και την άνοδο στη μεγάλη τοπική κατηγορία έκανε η Δήμητρα Γιάννουλης μιας και επικράτησε κατά κράτος του Όλυμπου Γόννων με 3-0 στο μεγάλο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α1 ΕΠΣΛ και αύξησε έτσι τη διαφορά στους επτά πόντους από τους διώκτες της.

alt

Σε ένα ντέρμπι όπου οι «πράσινοι» του Νίκου Χρόνη έδειξαν από την αρχή ποιος θα είναι το αφεντικό και με μια πειστική εμφάνιση, κατέκτησαν πανάξια τους βαθμούς της νίκης, διευρύνοντας έτσι κι άλλο το αήττητο σερί (13 νίκες και 4 ισοπαλίες!!!).

Όσο για το συγκρότημα του Δημήτρη Κωστή-παίζει να έκανε και το χειρότερο του παιχνίδι-το ματς στράβωσε… από την αρχή και δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να κάνει αισθητή την παρουσία του.

alt

Ο Ντούφας έδωσε το σύνθημα…

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν δυνατά στην αναμέτρηση θέλοντας να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και στο 12΄ο Παπαζήσης απογειώθηκε και έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το βολέ του Ραμάι. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Ραμάι και μετά από σύγχυση στα καρέ του Όλυμπου, ο Θάνος Ντούφας από κοντά έκανε το 1-0.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα οι Γιαννουλίτες άγγιξαν το δεύτερο τέρμα αλλά το δοκάρι σταμάτησε την προσπάθεια του Παπακωνσταντίνου.

alt

Και στο 38΄μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ραμάι, η μπάλα κατέληξε στον Γιάννη Μαυρουδή ο οποίος με δυνατό σουτ νίκησε τον Παπαζήση ο οποίος έκανε κακή εκτίμηση γράφοντας το 2-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Η αποβολή του τερματοφύλακα Παπαζήση στο 43΄ με απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης στον Αμπατζίδη, έβαλε «ταφόπλακα» στα όποια όνειρα των φιλοξενουμένων να αλλάξουν τα δεδομένα.

alt

Ο Μπόντε ολοκλήρωσε τον θρίαμβο…

Πάντως στην επανάληψη οι «μπλε» ήταν αυτοί που ξεκίνησαν δυνατά και στο 55΄ ζήτησαν πέναλτι σε αντικανονικό μαρκάρισμα του Παπακωνσταντίνου πάνω στον Λιόγκα αλλά ο κ. Μπουρουζίκας διέταξε να συνεχιστεί το ματς, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Όλυμπου.

alt

Για να φτάσουμε στο 61΄όταν ο Ραμάι βρήκε με ωραία μπαλιά τον Αμπατζίδη αυτός σούταρε, ο Τσιαπλές απέκρουσε προσωρινά και ο Πάρης Μπόντε που καραδοκούσε έγραψε το 3-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της Γιάννουλης.

alt

Η διαιτησία

alt

Με εξαίρεση τη φάση του 55΄ όπου θα μπορούσε να καταλογίσει την εσχάτη των ποινών σε μαρκάρισμα του Παπακωνσταντίνου πάνω στον Λιόγκα, ο ρέφερι της αναμέτρησης Μάκης Μπουρουζίκας πέρασε απαρατήρητος.

Χωρίς προβλήματα οι δύο βοηθοί Χρήστος Καραγιάννης και Χρήστος Νάκας.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Ν. Χρόνης-Θ. Δουζένης):

alt

Βλιώρας, Σαπάκος, Τσατσελάρι (62΄Μπουκουβάλας), Ντούφας, Ντόκος, Παπακωνσταντίνου, Μαυρουδής (39΄λ.τ Αμπατζίδης), Μπάμπαλης, Μπόντε (67΄Σαλοκανάς), Ραμάι, Δίχρης (62΄Γκαλγκανόπουλος).

ΓΟΝΝΟΙ (Δ. Κωστής):

alt

Παπαζήσης, Ριζούλης (46΄Κόκρας), Γκουγκουλιάς Ν., Μαρκεγκάι (65΄Μαμαλούδης), Κώτσιας, Μπούμπουλης Αθ., Μπούμπουλης Β., Κολτσίδας (43΄Τσιαπλές), Λιόγκας (63΄Πατέτσιος), Σερίφης, Ζαϊρές.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt