.:: Larisa Goal ::. «Ουδέποτε το Σωματείο μας θα συναινέσει..»
ΑΕΛ 1964 - Ερασιτεχνική ΑΕΛ
07 Αύγουστος 2012

«Ουδέποτε το Σωματείο μας θα συναινέσει..»

Προβολές: 1370

alt

 

«Ουδέποτε το Σωματείο μας θα συναινέσει..»

Από τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ εστάλη η παρακάτω ανακοίνωση:

Ι. Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε τις φήμες για επικείμενη ενσωμάτωση τριών ή τεσσάρων ομάδων στη κατηγορία της Football League. Ως Αθλητική Ένωση Λάρισας - ΑΕΛ 1964, απορρίπτουμε το συντελούμενο ξεπούλημα του ποδοσφαίρου μας σε ενόχους στημένων αγώνων, σε θλιβερά κατάλοιπα των παλαιών χρόνων. Είμαστε υπέρ ενός καθαρού ποδοσφαίρου, το οποίο θα παίζεται μόνο μέσα στα γήπεδα και πουθενά αλλού.

ΙΙ. Αντίθετοι επίσης είμαστε στις νέες μεθόδους αγοράς ΑΦΜ, συγχωνεύσεων και δημιουργίας νέας ομάδας υπό τη σκέπη κάποιας άλλης. Η ΑΕΛ είναι μία και μοναδική, αυτόφωτη και ανεξάρτητη. Κανείς δεν πρέπει ούτε καν να σκέφτεται αγορά ΑΦΜ άλλης ομάδας. Είναι ιεροσυλία απέναντι στο όνομα της ομάδας μας, τον κόσμο της και τους νεκρούς της. Σαν ιδρυτικό της ΠΑΕ Σωματείο, ξεκαθαρίσαμε την θέση μας αυτή από την πρώτη συνεδρίαση της νέας μας διοίκησης και τούτο επαναλάβαμε στον κύκλο κλειστών συναντήσεων που είχαμε με ΑΕΛικούς φορείς (ΠΑΕ, παλαίμαχους, συνδέσμους). Ουδέποτε το Σωματείο μας θα συναινέσει σε οποιαδήποτε απόπειρα συγχώνευσης της ΑΕΛ με άλλο σωματείο με σκοπό την απόκτηση δήθεν «καθαρού» ΑΦΜ.

ΙΙΙ. Σε πρόσφατη συνάντηση του Δ.Σ. του Σωματείου με τον νέο πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Λιόντο και τον γενικό διευθυντή κ. Σάββα, συμφωνήσαμε άπαντες στην αναγκαιότητα έγκυρης και επίσημης ενημέρωσης για την οικονομική κατάσταση και το συνολικό ύψος των υποχρεώσεων της ΠΑΕ ως αυτονόητης και απαραίτητης προϋπόθεσης για την όποια μελλοντική προοπτική της Ομάδας. Όπως μας ζητήθηκε, αποστείλαμε την 27.07.2012 εγγράφως στην ΠΑΕ τα ερωτήματά μας, που αφορούν:

1. Το συνολικό ύψος των υποχρεώσεων της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 προς τρίτους, ληξιπρόθεσμων και μη ληξιπρόθεσμων.

2. Το συνολικό ύψος των οφειλών του Σωματείου από προσφυγές ποδοσφαιριστών (τελεσίδικες ή επίδικες, διακανονισμένες ή όχι) και την μηνιαία επιβάρυνση της ΠΑΕ από τις δόσεις αυτών.

3. Αναλυτική κατάσταση για προσφυγές ενώπιον ΕΠΟ και προσφυγές ενώπιον FIFA.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt