.:: Larisa Goal ::. Best of the best (Α΄ ΕΠΣΛ-9η αγωνιστική)…
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
23 Νοέμβριος 2017

Best of the best (Α΄ ΕΠΣΛ-9η αγωνιστική)…

Προβολές: 3464

alt

Best of the best (Α΄ ΕΠΣΛ-9η αγωνιστική)…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και τώρα το “larisagoal” παρουσιάζει τους έντεκα καλύτερους παίκτες που διακρίθηκαν το Σαββατοκύριακο αυτό στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΛ αλλά και τους προπονητές.

 

1. ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΟΥΦΙΚΗΣ

(Βούναινα)

alt

Ο «Κόκο» πραγματοποίησε συγκλονιστική εμφάνιση στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αμυγδαλέα και έβαλε ένα σημαντικό λιθαράκι στη μεγάλη επιτυχία της Α.Ε.Β. Πραγματοποίησε μια σειρά από εξαιρετικές επεμβάσεις και γενικά ενέπνεε σιγουριά θυμίζοντας κάτι από τα παλιά…


2. ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΙΑΣ

(Δαμασιακός)

alt

Πρόσθεσε μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό του και δεν διακρίθηκε μονάχα στα αμυντικά του καθήκοντα αλλά και στην επίθεση καθώς από τα δικά του πόδια προήλθαν τα δύο γκολ του Δαμασιακού. Αστείρευτες δυνάμεις από έναν αθόρυβο αλλά άκρως πολύτιμο παίκτη!


3. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ

(Π.Ο.Ε)

alt

Μια ακόμη μεστή εμφάνιση από τον ταλαντούχο αμυντικό του Π.Ο.Ε που δείχνει παιχνίδι με παιχνίδι ολοένα και καλύτερος. Και δεν βοηθάει μονάχα στην άμυνα που είναι το βασικό του κομμάτι αλλά και στην επίθεση καθώς τρέχει ασταμάτητα, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις παντού.


4. ΚΩΣΤΑΣ ΞΑΦΑΡΑΣ

(Βούναινα)

alt

Μετακόμισε το καλοκαίρι στα Βούναινα, έφυγε προς στιγμήν και επέστρεψε τελικά με σκοπό να βοηθήσει με την εμπειρία του τους νεοφώτιστους να σώσουν την παρτίδα. Και στο σπουδαίο «διπλό» επί της Αμυγδαλέας ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικός, σκοράροντας μάλιστα δις και έβαλε την υπογραφή του στη μεγάλη αυτή νίκη.


5. ΣΩΤΗΡΗΣ ΘΩΜΟΣ

(Δήμητρα Γιάννουλης)

alt

Ο αρχηγός της Γιάννουλης ανέβασε στροφές στην επανάληψη στη μάχη του Τυρνάβου και μαζί του ανέβηκε και ολόκληρη η ομάδα και κατάφερε έτσι να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές της. Και ο «Σώτος» έβγαλε και πάλι το γνωστό του πάθος, δίνοντας το σύνθημα…


6. ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΣΙΑΛΤΑΣ

(Δαμασιακός)

alt

Όπως στο παιχνίδι με το Συκούριο έτσι και σε αυτό απέναντι στο Βλαχογιάννι ο αρχηγός του Δαμασιακού έλαμψε… και πάλι και οδήγησε την ομάδα του σε ένα ακόμη τρίποντο. Σκόραρε δις και επιβεβαίωσε με τον πιο πειστικό τρόπο πως διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας.


7. ΣΑΚΗΣ ΛΙΟΥΣΚΑΣ

(Σμόλικας)

alt

Μπορεί να μην ξέρει πολλά για το τι εστί “el falaniko” αλλά σε αυτό απέναντι στον Φαλανιακό, έκανε κατάθεση ψυχής και έπαιξε λες και ήταν ντόπιος! Πολύ τρέξιμο, πολύ πάθος, φοβερή ενέργεια από τον «Λιου» τον τρομερό!!!


8. ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΑΣΤΑΣ

(Ηρακλής Λάρισας)

alt

Ο «Ιβάν Νάστιτς» είχε πολλά κέφια στο ντέρμπι με το Συκούριο, πήρε πολλές πρωτοβουλίες, οργάνωσε με μαεστρία το παιχνίδι των «κυανολεύκων» και ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές της σημαντικής αυτής εκτός έδρας επιτυχίας. Άλλωστε είναι γνωστό πως το κατέχει καλά το τόπι…


9. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΑΒΙΤΣΗΣ

(Σμόλικας)

alt

Κατέκτησε δικαιωματικά τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη στο τοπικό ντέρμπι με τον Φαλανιακό καθώς σκόραρε δις και οδήγησε τους «πράσινους» σε μια νίκη εκ του ασφαλούς, φτάνοντας τα έξι γκολ στο πρωτάθλημα. Καυτό… ξεκίνημα για τον «Κάκα» που έχει πάρει από το χέρι τον Σμόλικα και τον οδηγεί σε υψηλές πτήσεις!!!


10. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

(Ηρακλής Λάρισας)

alt

Μετά από αρκετό καιρό στα «πιτς» ελέω ενός σοβαρού τραυματισμού, ο «Τόλου» επέστρεψε δριμύτερος στο ντέρμπι με το Συκούριο και έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη μεγάλη απόδραση του Ηρακλή μιας και πέτυχε δύο τέρματα και έβαλε άλυτα προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Σημαντικό κεφάλαιο για τη λαρισινή ομάδα και σίγουρα έχει πολλά να δώσει στη συνέχεια…


11. ΗΛΙΑΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ

(Αργυροπούλι)

alt

Είναι ένας από τους αφανείς ήρωες της φετινής Δόξας αφού σε κάθε ματς διακρίνεται με την αγωνιστικότητα του. Στο σπουδαίο «διπλό» με αντίπαλο τον Δωτιέα Αγιάς, ήταν και πάλι εξαιρετικός και μάλιστα συνδύασε την πολύ καλή εμφάνιση του και με ένα απίστευτο τέρμα με φοβερό βολέ!


Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΗΣ

(Ηρακλής Λάρισας)

 

alt

Τι κι αν ο πρωτοπόρος Ηρακλής Λάρισας προερχόταν από βαριά ήττα στην Τσαριτσάνη, μάζεψε τα κομμάτια του σε χρόνο dt, έδειξε χαρακτήρα και πέρασε με επιβλητικό τρόπο από το Συκούριο, κατακτώντας μια πολύ σπουδαία νίκη από κάθε άποψη. Και στη νίκη αυτή μεγάλο μερίδιο επιτυχίας έχει και ο «Τσάκα» που βρήκε τις λύσεις προκειμένου οι «κυανόλευκοι» να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις αυτού του ντέρμπι.

 

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt