.:: Larisa Goal ::. Επέστρεψε στις επιτυχίες ο Παναγροτικός…
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
20 Οκτώβριος 2019

Επέστρεψε στις επιτυχίες ο Παναγροτικός…

Προβολές: 1726

alt

Επέστρεψε στις επιτυχίες ο Παναγροτικός…

Επέστρεψε στις επιτυχίες ο Παναγροτικός Νίκαιας μιας και επικράτησε του Ναρθακίου με 3-1 και πέρασε έτσι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

alt

Αν και οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με επιθετικές διαθέσεις και απείλησαν την εστία του εξαιρετικού Κωνσταντίνου, οι «πράσινοι» βρήκαν δίχτυα στο 35΄με τον Ανδρεόπουλο να κάνει το 1-0.

Λίγο πριν τελειώσει το α΄μέρος ο Βαρελάς ήταν αυτός που έφερε το ματς στα ίσια και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς.

alt

Στην επανάληψη οι Νικαιώτες ανέβασαν κι άλλο στροφές και στο 60΄ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός Αλέξανδρος Φάσσας πέτυχε το 2-1 ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 70΄ο Λέανδρος Γκατζούλης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι το οποίο αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι που είχαν δοκάρι στο 80΄με τον Σπανό.

alt

ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Β. Μπρισίμης): Κωνσταντίνου, Ψαρούλης Δ. (63′ Γκατζούλης), Αετόπουλος, Πανδρεμένος, Ψαρούλης Α., Παπακώστας, Ανδρεόπουλος (69′ Μπακογιάννης), Σώκος, Καραφέριας (86′ Ολομάνι), Φάσσας, Γκουντίκας (86′ Μπαλανίκας).

ΝΑΡΘΑΚΙ (Δ. Δανιλούλης): Ζεϊμπέκης, Λελετζής (75′ λ.τ. Ρεντινόπουλος, 82′ λ.τ. Νάκος), Νταγιάκης, Καπετάνος (35′ λ.τ. Κατσικόπουλος), Τσαπέπας, Βαρελάς, Δημακόπουλος, Καψιώχας, Καραβαγγέλης, Σπανός, Βράκας.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt