.:: Larisa Goal ::. Χορταστικές νίκες για τους πρωτοπόρους του 1ου ομίλου της Α1 ΕΠΣΛ…
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
17 Νοέμβριος 2019

Χορταστικές νίκες για τους πρωτοπόρους του 1ου ομίλου της Α1 ΕΠΣΛ…

Προβολές: 2467

alt

Χορταστικές νίκες για τους πρωτοπόρους του 1ου ομίλου της Α1 ΕΠΣΛ…

Σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή παραμένει η Δήμητρα Γιάννουλης μετά το εντυπωσιακό πέρασμα με 4-2 από την έδρα του Φιλοκτήτη Μελιβοίας (εδώ ρεπορτάζ των αγώνων του 1ου ομίλου της Α1 ΕΠΣΛ).

Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη για το συγκρότημα του Νίκου Χρόνη που ευτύχησε να έχει σε μεγάλη μέρα τον νεαρό και πολλά υποσχόμενο επιθετικό Μάριο Καρέλα ο οποίος σημείωσε χατ τρικ (5΄, 63΄, 70΄).

Σκόραρε και ο Άγγελος Αμπατζίδης (8΄) ενώ για τους γηπεδούχους τα γκολ σημείωσαν οι Κουβαράς (23΄) και Γκουντάρας (50΄) ενώ τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Κιλιργιώτης στο 70΄.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Ν. Χρόνης-Θ Δουζένης): Βλιώρας Σαπάκος, Αμπατζίδης, Ντούφας, Ντόκος, Παπακωσταντίνου, Μπάμπαλης Ν., Μαυρουδής, Ραμάι, Δίχρης, Καρέλας.

Έπαιξαν και οι Σαλοκανάς, Τσατσελάρι, Βιλανάκης, Μαγκούτας.

 

ΣΥΚΟΥΡΙΟ 1

ΔΕΝΔΡΑ 3

Τι κι αν κουβαλούσε την κούραση από την υπερπροσπάθεια του Κυπέλλου μεσοβδόμαδα κόντρα στο Κιλελέρ, ο Κεραυνός Δένδρων έφυγε με τους βαθμούς της νίκης και από το Πουρνάρι επικρατώντας του Συκουρίου με 3-1.

Νίκη που διατηρεί τους παίκτες του Μίλτου Ταυλαρίδη στην κορυφή της βαθμολογία και μάλιστα τη συνδύασαν και με μια ακόμη «γεμάτη» εμφάνιση και δράστες τους Τσούτσο (18΄), Καλούπα (27΄) και Πέρπερα (83΄).

Οι γηπεδούχοι είχαν μειώσει προς στιγμήν στο 68΄με το αυτογκολ του Γκαμπέτα.


ΣΥΚΟΥΡΙΟ (Γ. Μιχαλές): Πατούνας, Βαρσάμης, Ζαϊρές, Πότσης (46’ Κάτσας), Τόπης, Τζιούρας, Βελής, Γκανάτσιος, Μακρής (85’ Ράπτης), Ριζούλης (70’ λτ. Ζιώγας) , Κρητικός (46’ Γκαντόγλου).

ΔΕΝΔΡΑ (Μ. Ταυλαρίδης): Ράγιας, Σκριάπας, Γκάτης, Κωστάκης, Κουσιάνας, Γκαμπέτας (85΄Μπακού), Βόραδας, Πέρπερας, Καλέσης Απ., Τσιγάρας (10΄λ.τ Τσούτσος), Καλούπας (60΄Τασλακίδης).

 

 

 

ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ 3

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ1

Με κεκτημένη ταχύτητα από τη μεγάλη πρόκριση στο Κύπελλο με αντίπαλο τον Δρυμό, η Πελασγιώτιδα ξεπέρασε ανώδυνα και το εμπόδιο της Ακαδημίας Τυρνάβου μιας και επικράτησε με 3-1 και παραμένει ψηλά στη βαθμολογία.

Μάλιστα για μια ακόμη φορά οι «πετεινοί» έμειναν πίσω στο σκορ από το γκολ του Παπαχατζή Β. (30΄) αλλά με μεγάλο πρωταγωνιστή τον ανεβασμένο Παναγιώτη Τσιαντούλη ο οποίος σκόραρε δις (47΄ με πέναλτι που κέρδισε ο Μούτος, 70΄ μετά από ωραία προσπάθεια του Χατζή) πέτυχαν την ολική ανατροπή για το 2-1.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο ταλαντούχος Αντώνης Χατζής στο 81΄ με έναν ασύλληπτο «κεραυνό».

ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (Κ. Μπακατσής): Μαστοροδήμος, Λαζαρίδης (85΄Νυχτερίδας), Μαριγκούδης, Μούτος, Γούργος, Θώμος, Κουτσικούλης (87΄Στασινός), Χατζής (82΄Γκόγκος), Τσιαντούλης, Ντογκάνι (72΄Ιορδανίδης), Ποτός.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Ν. Κεχαγιάς): Καρκατσέλας, Αγραφιώτης (78’ Άλλα), Πλιάτσικας (48’ Καλέμη), Παπαγεωργίου (38’ λ.τ. Ντούρος), Καραγιάννης, Τριανταφύλλου, Παπαχατζής Β., Παπαχατζής Γ., Ζυγογιάννης, Τσένα, Σαμπανλάρι.

 

ΓΟΝΝΟΙ 4

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1

Με σπασμένα φρένα.. πάει ο πρωτοπόρο Όλυμπος Γόννων μιας και συνέτριψε και τον Πανιώνιο με το ευρύ 4-1 και συνεχίζει ακάθεκτος στον 1ο όμιλο της Α1 ΕΠΣΛ οδηγώντας την κούρσα.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Κωστή σκορπάει τον φόβο και τον τρόμο στο πέρασμα του, προσφέροντας απλόχερα γκολ και θέαμα.

Ο Γιώργος Ζαϊρές σκόραρε δις (27΄, 48΄) ενώ σκόραραν και οι Ριζούλης (15΄) και Λιόγκας (21΄).

Η λαρισινή ομάδα είχε μειώσει προς στιγμήν σε 3-1 με τον Χαν στο 45΄.

ΓΟΝΝΟΙ (Δ. Κωστής): Παπαζήσης, Ριζούλης, Γουγουλιάς Ν., Κολτσίδας (65′ Μπούμπουλης Αθ.), Γουγουλιάς Χρ., Κώτσιας, Τσούγιας (83΄Πάσχος), Μπούμπουλης Β., Σερίφης (60′ Μπαρούτας), Λιόγκας (47΄Κόκρας), Ζαϊρές.

 

ΜΑΡΜΑΡΙΝΗ 0

ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ 1

Τρίτωσε το καλό για την Προοδευτική Βερδικούσιας μιας και άλωσε… και τη Μαρμαρίνη επικρατώντας με 1-0 και αναρριχήθηκε ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Το γκολ του Μηνά Συνάπαλου στο 35΄ μετά από ωραίο συνδυασμό Οικονόμου και Μιχαλέ, ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση, μια αναμέτρηση που παρουσίασε έντονο ενδιαφέρον με τις δύο ομάδες να διεκδικούν με πείσμα τους βαθμούς της νίκης αλλά κατέληξε στα «βυσσινί» χέρια.

Οι «λύκοι» που πατάνε πλέον γερά στα πόδια τους, βαδίζοντας από το καλό στο καλύτερο…

ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ (Κ. Μπακλαβάς): Δαούλας, Χαράλαμπος Κ., Ζερδαλής Σπ./Χρ., Φραγκογούλας, Ζερδαλής Σπ./Δ., Καρατζιόλης (65΄Μπαρούτας), Οικονόμου Ν/Αθ (70′ Μπακλαβάς), Στατήρης (80΄Ζερδαλής Κ.), Κουζιώνης (85′ Νανούλης), Συνάπαλος, Μιχαλές.

 

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 2

ΔΡΥΜΟΣ1

Την δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη πανηγύρισε ο Ιπποκράτης μιας και επιβλήθηκε και του Κεραυνού Δρυμού με 2-1 και βελτίωσε κι άλλο τη θέση του στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Ρενάτο Φραχόλι ήταν και πάλι ο μεγάλος πρωταγωνιστής καθώς σκόραρε δις (56΄, 62΄) και έβαλε τις βάσεις για τη σημαντική αυτή νίκη.

Για τον Δρυμό που πάλεψε και πάλι, ο Γιώργος Γκαντούνας ήταν αυτός που μείωσε λίγο πριν το φινάλε σε 2-1.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Θ. Κολονιώτης): Ράιδος, Γιαννίκης, Διαμάντης, Παπαδημητρίου, Κοντογιώργος (85′ Κουταλιάς), Μπλάνας, Μπλέρο (72΄Μαραμής), Μονάντερος, Τσακουρίδης, Φραχόλι Ρ. (81΄Βούγιας), Μπούζος.

ΔΡΥΜΟΣ (Κ. Καζάκης): Αθανασόπουλος, Μιφτάρι, Δαχλύθρας (70’ Καλτέκης), Τέλιος, Γκαντούνας Β. (65΄ Γαλανός), Ζιαγκλιαβός, Καρακώστας, Γκαντούνας Γιωρ., Κόγιος, Ρούσι (46’ Γκόγκουρας), Λαγιόκαπας

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt