Με το ίδιο σκεπτικό η Ακαδημία Τυρνάβου
Με το ίδιο σκεπτικό η Ακαδημία Τυρνάβου
Συνεχίζεται η προετοιμασία της Ακαδημίας Τυρνάβου ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β΄ΕΠΣΛ, με τη βασική διαφορά πως δεν αλλάζει κάτι ως προς τον τρόπο σκέψης.
Και μπορεί να άλλαξε κατηγορία και ο βαθμός δυσκολίας να είναι αυξημένος, όμως αυτό δεν αγχώνει ούτε τον καταξιωμένο τεχνικό Νίκο Κεχαγιά αλλά ούτε και τους παίκτες, παραμένοντας πιστοί στο πλάνο τους. Νεανική και συνάμα φιλόδοξη η «Ακαντέμικα», βαδίζοντας πάνω στο πλάνο των τελευταίων ετών, διαθέτοντας στις τάξεις της μια πλειάδα ταλαντούχων παικτών.
Μεταγραφικά Θάνος Κουτσίνας (Σμόλικας), Γιάννης Παπαχατζής, Μάκης Στάμου (Δένδρα), Αλέξανδρος Πέρπερας, Γιάννης Ντέλας, Άλντο Σαμπανλάρι (Αργυροπούλι) επέστρεψαν στα γνώριμα λημέρια με σκοπό να συμβάλλουν στην καινούρια προσπάθεια.
Τελευταία
- Εγγύηση για την άμυνα του Αχιλλέα…
- Να τριτώσει το καλό επιθυμεί το Κιλελέρ…
- Το πρόγραμμα του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ…
- Σπουδαίο «διπλό» για την ΑΕΛ Futsal!!!
- Δύο «δικά» μας παιδιά στο AEL FC ARENA…
- Είχαν καλό δάσκαλο…
- Ο «Κάσπερ» επέστρεψε σπίτι του!!!
- Ξανά μάχιμος ο Ηρακλής Πλατανουλίων…
- Φιλική επικράτηση για τα Αμπελάκια…
- Να ντουμπλάρει τις νίκες η ΑΕΛ Futsal…