Γλυκιά νίκη στον Αλμυρό για τον Π.Ο.Ε
Γλυκιά νίκη στον Αλμυρό για τον Π.Ο.Ε
Σπουδαίο «διπλό» στον Αλμυρό και απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, πανηγύρισε ο Π.Ο.Ε καθώς επικράτησε με 1-0 και ρέφαρε έτσι κατά τον καλύτερο τρόπο την εντός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής.
Αναμέτρηση στην οποία οι παίκτες του Νίκου Φώλλα εμφανίστηκαν σοβαροί και πειθαρχημένοι στον αγωνιστικό χώρο, φύλαξαν καλά τα νώτα τους και έφτασαν στο γκολ στο 60΄με δράστη τον Τσάτσο.
Και πιο συγκεκριμένα ο Κοντοθανάσης εκτέλεσε ένα φάουλ προς την περιοχή του Ολυμπιακού Βόλου, ο Τσάτσος πήδηξε ψηλότερα από όλους, πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Καβουσάκη γράφοντας το 0-1.
Ενώ μετά λεπτά αργότερα ο Κοντοθανάσης έχασε μοναδική ευκαιρία για να φτάσει και σε ένα δεύτερο τέρμα.
Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι πίεσαν αρκετά την εστία του Γούπου αλλά το 0-1 δεν άλλαξε, με τους κυανόλευκους» να πανηγυρίζουν μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σ. Θεοδοσιάδης): Καβουσάκης, Λάμπος, Παπαϊωάννου, Σιουμουρέκης, Θεοδωρόπουλος (82′ Κατσαγεωργίου), Ψιάνος, Κυρίτσης, Κόλα (46′ Καρατσόλης), Σκοπελίτης, Διαμαντόπουλος (67′ Μυλωνάς), Ντινιωτάκης
ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ν. Φώλλας): Γούπος, Καραμούλας, Λαγός, Περτζιόνι, Κοντοθανάσης, Τσάτσος, Ντουλάγκ, Κωστούλας, Νταμπώσης (38′ Ματούλας), Μουλτσιάς (46′ Γκαμπέτας), Κακάμης.
Τελευταία
- Με Ζτούπη οδηγό, πήγε τελικό ο Ηρακλής Λάρισας!!!
- Συνεχίζει να προσφέρει έργο ο Αλεξίου…
- Επιστροφή «Χάτζη» στα πάτρια εδάφη…
- Γιορτάζει η Φιλιππούπολη…
- Ο Τζιγκούρας έστειλε τους Ατρόμητους στον τελικό!!!
- Προβάδισμα για την 110 Π.Μ...
- Πρώτες ανανεώσεις στο Αργυροπούλι…
- Αποφασισμένη για τη νίκη η Α.Ε. Κιλελέρ…
- Ο Τσίτσιας στον θώκο της Δόξας, παραμονή Γιαννακού…
- Χαρούμενος…