.:: Larisa Goal ::. Πιο νεανική δε γίνεται η Βερδικούσια…
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
31 Αύγουστος 2011

Πιο νεανική δε γίνεται η Βερδικούσια…

Προβολές: 1437

alt

Πιο νεανική δε γίνεται η Βερδικούσια…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Μετά από αρκετά χρόνια ή για την ακρίβεια μετά από δώδεκα χρόνια η Βερδικούσια επιστρέφει στην σκληρή πραγματικότητα της Β΄ ΕΠΣΛ μιας και η περσινή χρονιά εξελίχθηκε σε εφιάλτη για τους «βυσσινί».

Μια χρονιά όπου όλα πήγα στραβά από το ξεκίνημα με αποτέλεσμα το συγκρότημα του Κώστα Μπακλαβά να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι και μοιραία οδηγήθηκε στον υποβιβασμό. Κάτι που σημαίνει πως η νέα χρονιά αναμένεται να είναι ακόμα πιο δύσκολη για τους «λύκους» οι οποίοι θα στηριχθούν αποκλειστικά στα νέα παιδιά με σκοπό να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας κατηγορίας.
Φυσικά η αποστολή του έμπειρου τεχνικού μόνο εύκολη δεν θα είναι καθώς ο ανταγωνισμός είναι σκληρός αλλά είναι καταδικασμένος να δουλέψει σκληρά και να παρουσιάσει κάτι καλό.

Το πάρε-δώσε…

alt

Κατά τη μεταγραφική περίοδο η Βερδικούσια προχώρησε σε λίγες αλλά σημαντικές προσθήκες μιας και απέκτησε τον Ηλία Γκόγκο από τη Φαρκαδόνα ο οποίος ουσιαστικά επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια, τον Θέμη Σάκκα από τη Δήμητρα Γιάννουλης, τους νεαρούς Σπάρτακο Καλαϊτζίδη, Θωμά Γεωργούλα, Στέλιο Μπαραγιάννη από τον Π.Ο.Ε ενώ ως εσωτερικές μεταγραφές λογίζονται οι Πουρνάρας, Τάκας Θ. και Οικονόμου Αγγ.
Αντίθετα παρελθόν αποτελούν οι Κώστας Γελαλής (Κουλούρι), Δημήτρης Μπαρούτας (Δυναμό) και Νεκτάριος Καφφές (Χάλκη) ενώ ο Θοδωρής Μπαρούτας που είχε δοθεί ως δανεικός στη Δήμητρα Γιάννουλης, παρέμεινε στους «πράσινους».

Τι δήλωσαν…
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ
(Προπονητής)

alt

«Αυτό που θα επιδιώξουμε φέτος είναι να υπάρχει γενική προσπάθεια απ’ όλους τόσο από τη διοίκηση, τους φιλάθλους όσο και από εμάς που απαρτίζουμε την ομάδα (προπονητής-ποδοσφαιριστές) έτσι ώστε να διατηρήσουμε ζωντανή την ομάδα στο χωριό και να μην γυρίσουμε στα παλιά όπου δεν υπήρχε η ομάδα στο χωριό. Στηριζόμαστε σε παιδιά που κατάγονται κυρίως από το χωριό, ξεκινάμε μια συνεργασία με την Ελασσόνα αποκτώντας τρεις ταλαντούχους παίκτες και δεν έχουμε αυτοσκοπό την άνοδο αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και από κει και πέρα ότι προκύψει…».

ΗΛΙΑΣ ΓΚΟΓΚΟΣ

alt

«Μετά από έναν χρόνο απουσίας επιστρέφω σε γνώριμα λημέρια με σκοπό να βοηθήσω από την πλευρά μου την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Η ομάδα θα στηριχθεί σε νέο «αίμα» και με την παρουσία των πιο παλιών, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

ΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΚΟΣ

alt

«Θα προσπαθήσουμε μέσα από σκληρή δουλειά να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Και εγώ από την μεριά μου να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Η Βερδικούσια έχει όλα τα εχέγγυα να παρουσιάσει κάτι στο νέο πρωτάθλημα το οποίο και αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό». 

ΒΑΪΟΣ ΑΒΔΟΥΛΑΣ

alt

«Θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλους που είναι και το πιο σημαντικό. Οπωσδήποτε μας περιμένει σκληρή δουλειά καθώς την ομάδα απαρτίζουν πολλά νέα παιδιά και μέσα από συλλογική προσπάθεια ευελπιστώ πως θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Σε καμία περίπτωση το πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο αλλά εμείς καλούμαστε να δουλέψουμε και να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών».   

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΜΟΣ

alt

«Καταρχήν θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία. Είναι μια δύσκολη κατηγορία στην οποία έχουμε να παίξουμε αρκετά χρόνια και  χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια απ’ όλους τόσο από εμάς τους ποδοσφαιριστές όσο και από το τεχνικό τιμ αλλά και τη διοίκηση έτσι ώστε να παρουσιάσουμε κάτι καλό».


Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt