Έκοψε πίτα και βράβευσε ο ΣΠΠΝΛ…
Έκοψε πίτα και βράβευσε ο ΣΠΠΝΛ…
Την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Λάρισας.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον σύντομο χαιρετισμό του αναπληρωτή προέδρου του Συνδέσμου Θανάση Μπάρδα, ο οποίος αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο και το έργο των προπονητών και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες.
Στη συνέχεια απηυθυναν χαιρετισμό οι επίσημοι προσκεκλημένοι του Συνδέσμου που ήταν οι: - Καλαμπάκας Κώστας, Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας, - Μόρας Βαγγέλης, Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Λ. του Δήμου Λαρισαίων - Γκρίμπας Αργύρης και Γκουτζαμάνης Γιάννης, μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Λάρισας - Ανδριόπουλος Λάμπρος, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου - Παραφέστας Τάκης, Πρόεδρος των Παλαιμάχων της ΑΕΛ.
Ακολούθησαν οι βραβεύσεις κάποιων ανθρώπων του ποδοσφαίρου της πόλης και του νομού, των οποίων η δράση και η προσφορά οφείλει να αναδειχθεί και φυσικά να εμπνεύσει και να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για όλους και το Δ.Σ. του Συνδέσμου βρίσκει την ευκαιρία πάντα στη συγκεκριμένη εκδήλωση να τους τιμά.
Φέτος βραβεύτηκαν δύο προπονητές-μέλη του Συνδέσμου, ο Τάσος Μπεριτζάς και ο Χρήστος Χατζηλιάδης, για τις σημαντικές επιτυχίες τους κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, αφού πέτυχαν με τις ομάδες τους, Δωτιέα Αγιάς και Ηρακλή Λάρισας αντίστοιχα, την άνοδο σε Γ’ Εθνική και Super League 2.
Στη συνέχεια ο προπονητής και μέλος του Συνδέσμου Κώστας Τσότσος θέλησε να τιμήσει από τη πλευρά του το Δ.Σ. του Συνδέσμου στα πλαίσια της συνεργασίας των μελών του με το πρωτοποριακό στην Ελλάδα κέντρο Ρομποτικής Προπονητικής «Football Hall» (3ο χλμ Λάρισας-Θεσσαλονίκης), του οποίου είναι ιδιοκτήτης.
Στο τέλος της εκδήλωσης κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συνδέσμου με ευχές για καλή χρονιά με υγεία και πολλές αθλητικές επιτυχίες, ενώ ο τυχερός για τη φετινή χρονιά ήταν ο προπονητής Δημήτρης Δανιλούλης, που βρήκε το φλουρί.
Τελευταία
- Πρώτη νίκη για τον Άγιο Γεώργιο Αμπελακίων…
- Με οδηγό τον Κρητικό…
- Ο Ζάτσε έδωσε το φιλί της ζωής…
- Εξάσφαιρη… η Δάφνη Γλαύκης
- Έσπασε… το ρόδι η Δήμητρα Γιάννουλης
- Διπλασίασε τις νίκες η Νίκη/Μιχαήλ…
- Νικηφόρο πέρασμα της ΑΕΛ (3)…
- Γκολ, θέαμα και δυνατές συγκινήσεις σε Κ16, Κ14 και Κ12
- Σημαντικός πόντος για το Κιλελέρ…
- Εντυπωσιακή ανατροπή για το Ναρθάκι…