.:: Larisa Goal ::. Ο Α.Σ. Αβέρωφ 2022 θέλει να βάλει γερά θεμέλια…
Περιφερειακό - Γ ΕΠΣΛ
29 Σεπτέμβριος 2022

Ο Α.Σ. Αβέρωφ 2022 θέλει να βάλει γερά θεμέλια…

Προβολές: 1752

alt

Ο Α.Σ. Αβέρωφ 2022 θέλει να βάλει γερά θεμέλια…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Και το όνομα αυτού, Α.Σ. Αβέρωφ 2022! Το νεοσύστατο λαρισινό σωματείο που ήρθε για να μείνει, βάζοντας γερά θεμέλια για το μέλλον.

Με έδρα το «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης», με πρόεδρο, τον άνθρωπο με το ανήσυχο πνεύμα, τον Χάρη Κοτσιβό, με προπονητή, τον νεαρό και συνάμα φιλόδοξο, Δημήτρη Τζουμάκη αλλά και με μια πλειάδα νέων παιδιών από την περιοχή του Αβέρωφ και όχι μόνο, ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει της νέας χρονιάς που θα τους βρει στο πρωτάθλημα της Γ΄ΕΠΣΛ.

alt

Μια καινούρια προσπάθεια από ανθρώπους που αγαπάνε το ποδόσφαιρο και γενικότερα τον αθλητισμό, με έναν σύλλογο που δεν θα αρκεστεί μονάχα στο συγκεκριμένο άθλημα αλλά θέλει να διευρύνει τους ορίζοντες τους και σε άλλα αθλήματα, αποτελώντας μια αθλητική κυψέλη, απορροφώντας όσα περισσότερα νέα παιδιά μπορεί από μια συνοικία που διψάει για νέες προκλήσεις. Δουλειά, συνεχής προσπάθεια, υπομονή και επιμονή και ο Α.Σ. Αβέρωφ 2022, θέλει α βάλει το δικό του στίγμα!

Τι δήλωσαν…

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΟΥΜΑΚΗΣ

(Προπονητής):

alt

«Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία. Χτίζουμε… κάτι από το μηδέν, μια καινούρια προσπάθεια, μια δημιουργική προσπάθεια, στηριζόμαστε σε νέα παιδιά, με βασικό μέλημα να βάλουμε γερά θεμέλια για το μέλλον. Δεν οριοθετούμε στόχους αλλά το μότο που επικρατεί στις τάξεις του συλλόγου, είναι δουλειά σε καθημερινή βάση και όλα αυτά να βγαίνουν μέσα στο γήπεδο και στους αγώνες. Είμαι αισιόδοξος και εκτιμώ πως μέσα από συλλογική προσπάθεια, θα πάνε όλα καλά».


ΧΑΡΗΣ ΚΟΤΣΙΒΟΣ

(Πρόεδρος):

alt

«Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή χρονιά σε όλους με υγεία και με την ευχή να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, με όλα αυτά που συμβαίνουν στον περίγυρο με την μη εγγραφή ορισμένων σωματείων στο μητρώο της ΓΓΑ. Από τη μεριά μας ως νεοσύστατο σωματείο, προβήκαμε σε όλες τις ενέργειες και δηλώνουμε μάχιμοι ενόψει της νέας πρόκλησης της Γ΄ΕΠΣΛ. Ο σύλλογος μας είναι αθλητικός και όχι αποκλειστικά ποδοσφαιρικός-αν και εμείς ξεκινάμε με τον βασιλιά των σπορ-μιας και σε βάθος χρόνου θέλουμε να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας και σε άλλα αθλήματα καθώς η συνοικία του Αβέρωφ είναι μεγάλη. Μας παραχωρήθηκε ένα εξαιρετικό γήπεδο το «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» όπου εδώ θα μπούνε οι βάσεις για το νέο μας δημιούργημα, με τους παίκτες να προετοιμάζονται με εντατικούς ρυθμούς κάτω από τις οδηγίες του Δημήτρη Τζουμάκη, ενός νέου και φιλόδοξου προπονητή που θέλει με τη σειρά του να συνεισφέρει στην καινούρια αυτή προσπάθεια. Το ποδόσφαιρο και γενικότερα ο αθλητισμός ενώνει και θα προσπαθήσουμε μέσα από δουλειά, να παρουσιάσουμε ένα κράμα έμπειρων και νέων παικτών, ικανό να διεκδικήσει υψηλούς στόχους».


ΠΕΤΡΟΣ ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ:

alt

«Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία και μακριά από τραυματισμούς. Διαθέτουμε ένα νεανικό σύνολο και ευελπιστώ πως μέσα από συλλογική προσπάθεια, να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο το οποίο και θα παίζει κατά κύριο λόγο καλό ποδόσφαιρο και από κει και πέρα ότι προκύψει».


ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΚΑΡΙΜΠΑΣ:

alt

«Θέλω και εγώ από τη μεριά μου να ευχηθώ σε όλους μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και μακριά από τους τραυματισμούς. Η ομάδα απαρτίζεται από παιδιά νεαρής ηλικίας και μέσα από σκληρή δουλειά και συλλογική προσπάθεια ευελπιστώ πως θα παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο στο νέο πρωτάθλημα, παρουσιάζοντας κάτι καλό».

Το ρόστερ:

Χαράλαμπος Κοτσιβός, Αντώνης Μίλλερ Παναγιώτης Μπαρούτας, Μιχάλης, Κυρίτσης, Βασίλης Κακαριμπας, Αποστόλης Τάχος, Δημήτρης Σπανός, Στέφανος Κουταλιάς, Γιάννης Γκουντης, Χρήστος Τσιαντούλης, Πέτρος Γκανάτσιος, Γιάννης Νορελντίν, Βαϊος Παπαδημητροπουλος, Γιώργος Μάρης, Άγγελος Μπαγιώτας, Σέργιος Καβαζίδης, Αλέξανδρος Κυριακίδης, Γιάννης Καλτσογιάννης, Θανάσης Κατσιγιάννης, Δημήτρης Παπακώστας, Ηλίας Γκιουλεντζερίδης, Χρυσοβαλάντης Εσερμπέκογλου και Ελευθέριος Καψιώχας.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt