Πιο ψύχραιμοι οι Ατρόμητοι…
Πιο ψύχραιμοι οι Ατρόμητοι…
Την πρόκριση στους «4» του πρωταθλήματος Κ12 πανηγύρισαν οι Ατρόμητοι/Θύελλα (1) καθώς λύγισαν… στα πέναλτι τα Εκπαιδευτήρια Ράπτου, επικρατώντας με 3-1 (κ.α. 0-0).
Παιχνίδι αμφίρροπο με τις δύο ομάδες να δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν αλλά δεν κατάφεραν να βρούνε δίχτυα.
Για τους Ατρόμητους σκόραραν οι Τογκαλίδης, Σακελλαρίου και Μπαζούκης ενώ για τους ηττημένους ο Μπόλης, με τον τερματοφύλακα Μέλλιο να αποκρούει τρία πέναλτι!!!
ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ/ΘΥΕΛΛΑ 1 (Θ. Ζιάγκας):
Μέλλιος, Παπαδημητρίου, Θεοχάρης, Μπαζούκης, Σακελλαρίου, Μπελιμέζης, Κουμαντζέλης, Σαμαράς, Στεργίου, Ξυνόπουλος, Τογκαλίδης, Ρίζος, Ντελής, Ιατρόπουλος, Χύσα.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΡΑΠΤΟΥ (Χ. Γκάτας):
Παπαγεωργίου, Κουτσόπουλος, Ιωαννίδης, Παπαδημητρίου Μπόλης, Καραγιάννης, Μακρής, Καλφούντζος, Φιλιππόπουλος, Ψαρογεώργος, Τζιαστούδης, Παππάς, Αβραμούλης, Μήλιος, Παπακωνσταντίνου.
Τελευταία
- Απόλυτα επιτυχημένο το 1st Scouting Camp…
- Δεν σπάει… το δίδυμο της επιτυχίας στο Μελισσοχώρι
- Ο ΣΕΠ φιλοξενεί τους Πόντιους Κοζάνης
- Έπεσε… η αυλαία σε Τύρναβο και Φάρσαλα
- Επιτυχημένο το camp τερματοφυλάκων…
- Κατσάρας, ο «εκλεκτός» για το Κιλελέρ…
- Ξεκίνησε ο σχεδιασμός στο Αργυροπούλι…
- Ξανά στον θώκο ο Χατζηβασίλης…
- Ο Μάτος στο τιμόνι του Παναγροτικού…
- Ο Φώλλας ευχαριστεί…