.:: Larisa Goal ::. Έτοιμος για νέα κόλπα ο Μαχητής Τερψιθέας…
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
23 Σεπτέμβριος 2022

Έτοιμος για νέα κόλπα ο Μαχητής Τερψιθέας…

Προβολές: 1864

alt

Έτοιμος για νέα κόλπα ο Μαχητής Τερψιθέας…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Αν αναζητήσει κανείς στο διαδίκτυο τη λέξη, οργάνωση, πάθος, αγάπη και μεράκι, τότε σίγουρα θα σε παραπέμψει στην Τερψιθέα εκεί όπου ζει και βασιλεύει το καμάρι της περιοχής, ο Μαχητής ο οποίος και προετοιμάζεται για τη νέα πρόκληση που ακούει στο όνομα Β΄ΕΠΣΛ.

Μια ομάδα που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, τα πάντα γίνονται βάση σχεδίου και προγραμματισμού και αυτό το έχει επιμεληθεί για τα καλά, ο πρόεδρος του συλλόγου, Βαγγέλης Γκάγκος ο οποίος και βάζει πολύ μεράκι σε ότι κι αν κάνει.

alt

Τις τύχες των «κυανολεύκων» ανέλαβε φέτος, ο Αχιλλέας Τσιβόπουλος, μια «παλιά καραβάνα» των γηπέδων, έχοντας ως άμεσο συνεργάτη τον γυμναστή, Κώστα Λιάπη (προσφέρει σημαντικό έργο), στην ομάδα ήρθαν αρκετά νέα πρόσωπα και με το ήδη υπάρχον αξιόλογο υλικό, θα επιδιώξουν να εμφανιστούν όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται, βάζοντας το στίγμα τους και σε αυτή την κατηγορία.

Τα νέα πρόσωπα:

alt

Κατά τη μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι:

Παναγιωτόπουλος (Κιλελέρ), Παπαδόπουλος (Χάλκη), Γούτας, Ζούγκα Μαν., Ζούγκα Μ. (Μάνδρα), Καμβούκος (Μακεδονικός Γέφυρας), Μονάντερος (από ομάδα της Κομοτηνής), επέστρεψε ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός Στέργιος Παζιόλης ενώ δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη οι μεταγραφικές κινήσεις.

Τι δήλωσαν…

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΣΙΒΟΠΟΥΛΟΣ

(Προπονητής):

alt

«Ελπίζουμε σε μια καλή χρονιά, δίνοντας συνέχεια στην περσινή επιτυχημένη χρονιά όπου ο Μαχητής πανηγύρισε την άνοδο. Υπάρχουν εξαιρετικές γηπεδικές εγκαταστάσεις, η διοίκηση κάνει ότι περνάει από το χέρι της και μας παρέχει όλες τις ανέσεις, έτσι ώστε να δουλέψουμε ιδανικά και να «χτίσουμε» κάτι καλό. Ήρθαν ορισμένα νέα πρόσωπα και με το ήδη υπάρχον αξιόλογο υλικό, θα επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και ότι καλύτερο προκύψει. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία…».


ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΚΑΓΚΟΣ

(Πρόεδρος):

alt

«Εύχομαι η νέα ποδοσφαιρική χρονιά να εξελιχθεί ομαλά, υγεία στην οικογένεια του Μαχητή αλλά και σε όλα τα σωματεία του Νομού. Ο Μαχητής είναι μια καινούρια ομάδα καθώς έγιναν αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, τα νέα παιδιά θα πρέπει να προσαρμοστούν άμεσα στα δεδομένα της ομάδας προκειμένου να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος».


ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΠΑΖΙΟΛΗΣ:

alt

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω στο σπίτι μου και θέλω και εγώ από τη μεριά μου να βάλω ένα λιθαράκι στην καινούρια και συνάμα αξιέπαινη προσπάθεια που γίνεται. Γηπεδικές εγκαταστάσεις και συνθήκες δουλειάς είναι εξαιρετικές και δεν απομένει τίποτα άλλο από το να μοχθήσουμε όλοι μαζί, για να βγει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Καλή χρονιά σε όλους».


ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ:

alt

«Να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία και μακριά από τραυματισμούς. Μετακόμισα σε ένα σωματείο όπως είναι η Τερψιθέα που τη διακρίνει η οργάνωση, με ανθρώπους που αγαπάνε το ποδόσφαιρο και θέλω και εγώ να συμβάλλω στο όλο εγχείρημα. Όλα κυλάνε εξαιρετικά το διάστημα αυτό της προετοιμασίας και συνεχίζουμε προκειμένου να παρουσιάσουμε κάτι καλό».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt