.:: Larisa Goal ::. Και εγένετο η ΑΕΛ Futsal…
ROOT - Σπορ
28 Απρίλιος 2023

Και εγένετο η ΑΕΛ Futsal…

Προβολές: 1137

alt

Και εγένετο η ΑΕΛ Futsal…

Η ισχύς εν τη ενώσει. Ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας, Νίκος Αυλωνίτης, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, Γιώργο Νάκα και τον πρόεδρο της Λάρισας Futsal, Χρήστο Παπαδημητρίου, προκειμένου να “σφραγίσουν” τη νέα εποχή για το άθλημα στον θεσσαλικό Κάμπο.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συμπορευτούν, επομένως από την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League θα αγωνίζεται η ΑΕΛ Futsal. Η Λάρισα Futsal μπήκε κάτω από την σκέπη της Ερασιτεχνικής, με στόχο να υπάρξει ένα κοινό μέτωπο, μια κοινή προσπάθεια και η ΑΕΛ, ένα από τα ιστορικότερα σωματεία της χώρας μας, να μπει στην ελληνική σάλα.

Αποδεικνύεται περίτρανα και με πράξεις η διάθεση και η πρόθεση της Ένωσης προκειμένου το άθλημα να “μεγαλώσει”, να διαδοθεί και να φτάσει σε όλη την Ελλάδα. Αυτή, λοιπόν, είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για το εγχώριο ποδόσφαιρο σάλας και θα υπάρξει ανάλογη συνέχεια, δεν θα σταματήσει εδώ. Ο στόχος δεν είναι άλλος από το να υπάρξει μια αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα και να μπουν ισχυρά brand στο futsal.

Η Θεσσαλία έχει μπει δυναμικά στη σάλα τα τελευταία χρόνια, ο κόσμος έχει πάρει “ζεστά” αυτή την προσπάθεια, το γήπεδο της Λάρισας Futsal γέμιζε στα εντός έδρας ματς και ο στόχος είναι να ασχοληθούν ακόμη περισσότερο οι φίλαθλοι, ειδικά τώρα μετά τη σπουδαία συμφωνία με την Ερασιτεχνική ΑΕΛ.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας, Νίκος Αυλωνίτης, τόνισε: “Είναι μια σπουδαία στιγμή για το άθλημά μας και κάνουμε πράξη το όραμά μας για να διάδοση του futsal σε όλη την Ελλάδα, με ισχυρά σωματεία να μπαίνουν και να δείχνουν έμπρακτο ενδιαφέρον. Δεν θα σταματήσουμε εδώ, έχουμε όρεξη, μεράκι και τον τρόπο για να επιτύχουμε τους στόχους μας”. Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Η ανακοίνωση:

«Τα Σωματεία ΑΕΛ και LARISSA FUTSAL» βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας στο τμήμα του Ποδοσφαίρου Σάλας.

Κατόπιν επιθυμίας αλλά και συντονισμένων ενεργειών των ανθρώπων των δύο Συλλόγων η LARISSA FUTSAL εντάσσεται υπό την σκέπη της ΑΕΛ και πλέον θα αναφέρεται Ως «AEL FUTSAL»

H συνεργασία αυτή πραγματοποιείται με κύριο γνώμονα την περαιτέρω ανάπτυξη του Ποδοσφαίρου Σάλας με απώτερο σκοπό την μελλοντική εξέλιξη

των παιδιών μας στο FUTSAL.

Mε σεβασμό και τιμή στην πολύχρονη ιστορία της ΑΕΛ και κοινό στόχο και σκοπό την ανάπτυξη του Ποδοσφαίρου Σάλας η AEL FUTSAL θα κοσμεί τα

γήπεδα της STOIXIMAN SUPER LEAGUE FUTSAL αποτελώντας την μοναδική εκπρόσωπο της Επαρχίας στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του FUTSAL.

Το Δ.Σ. της ΑΕΛ Το Δ.Σ. της LARISSA FUTSAL

 


alt

ΠΑΟΚ: Μπαίνει δυνατά και στο ποδόσφαιρο σάλας!

Δυνατό μπάσιμο στο ποδόσφαιρο σάλας κάνει ο ΠΑΟΚ με τον ΑΣ ν' ανακοινώνει τη δημιουργία τμήματος, 25ο συνολικά στο σωματείο!

Σημειώνεται πως η συμμετοχή του «Δικεφάλου» στο πρωτάθλημα του FutsalLeague της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, επισημοποιήθηκε και με την συνάντηση του εφόρου του τμήματος, Απόστολου Καΐση με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Νίκο Αυλωνίτη και το μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας, Χρήστο Παπαδημητρίου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο «ασπρόμαυρος» Ερασιτέχνης:

«Ο ΠΑΟΚ, ανακοινώνει την ίδρυση του 25ου τμήματος του Σωματείου, καθώς εντάσσει στην «ασπρόμαυρη» Οικογένεια και το Ποδόσφαιρο Σάλας.

Ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός Σύλλογος της χώρας, ο ΠΑΟΚ, με τα περισσότερα τμήματα στις κορυφαίες κατηγορίες των εκάστοτε αθλημάτων, ξεκινάει την δράση του και στο Ποδόσφαιρο Σάλας, έχοντας ως μόνιμο στόχο να πρωταγωνιστεί.

Με την αγαστή συνεργασία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Α.Σ. ΠΑΟΚ μπαίνει και στον χώρο του Ποδοσφαίρου Σάλας, ενός αθλήματος το οποίο αυξάνει ραγδαία την δημοτικότητα του τα τελευταία χρόνια. Η συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα του FutsalLeague της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, επισημοποιήθηκε και με την συνάντηση του εφόρου του τμήματος, Απόστολου Καΐση, με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Νίκο Αυλωνίτη, και το μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας, Χρήστο Παπαδημητρίου.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt