Άρθρα
Ο Βούκιας λύτρωσε… τον Αμπελωνιακό
Ο Βούκιας λύτρωσε… τον Αμπελωνιακό
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Ο Σπύρος Βούκιας ήρθε από τον πάγκο και ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα στο 66΄για λογαριασμό του Αμπελωνιακού, χαρίζοντας μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη με 1-0 απέναντι στον ψυχωμένο Πύρρο.
Παιχνίδι που σε καμία περίπτωση δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας και θα ξεχαστεί γρήγορα, με το συγκρότημα του Δημήτρη Αλεξανδρή χωρίς να πείσει αγωνιστικά, να κατακτά το πολύτιμο τρίποντο, παίζοντας καθοριστικό ρόλο οι αλλαγές της ανάπαυλας, με την είσοδο των Βούκια, Αχιλλέα και Στέλιου Αλεξόπουλου, να διορθώνουν κατά κάποιον τρόπο τα κακώς κείμενα.
Στην αντίπερα όχθη η ομάδα του Γιάννη Τσαλάγγα που ξεκίνησε και τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω των πολλών προβλημάτων που την ταλανίζουν, μόνο οφέλη μπορεί να έχει από το σημερινό ματς μιας και όσοι αγωνίσθηκαν έκαναν κατάθεση ψυχής και συγκλόνισαν με την υπερπροσπάθεια τους!!!
Άσφαιρο… το α΄μέρος
Δυνατά ξεκίνησαν στην επανάληψη οι Αμπελωνίτες και στο πρώτο πεντάλεπτο έφτασαν πολύ κοντά σε ένα γκολ με τους Μπαρούτζα και Χατζούλη αλλά ο εξαιρετικός Ντούσιος είχε έτοιμες απαντήσεις.
Στο 10΄ένα καλοχτυπημένο φάουλ του Σινάν από πλάγια θέση αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Ο Μπαρούτζας ήταν αυτός και πάλι που στο 34΄δεν κατάφερε να σκοράρει ενώ ένα καλό σουτ του Πατσιούρα στο 40΄έρυγε λίγο άουτ.
Η νίκη ήρθε από τον πάγκο…
Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ο νεαρός τεχνικός του Αμπελωνιακού ανακάτεψε την τράπουλα και έβγαλε… τελικά άσο από τον μανίκι του, με τον Σπύρο Βούκια στο 66΄με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ μετά από έξοχη μεταβίβαση του Χατζηλιόντα να κάνει το 0-1, γκολ το οποίο όμως αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι υποστηρίζοντας πως ο σκόρερ ήταν εκτεθειμένος αλλά ο κ. Κουβάτας είχε αντίθεση άποψη.
Στη συνέχεια το παιχνίδι έγινε «ροντέο», με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ για διαφορετικούς όμως λόγους αλλά το 0-1 έμελλε μέχρι το τέλος.
Η διαιτησία
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Μάκη Κουκούλη που είχε βοηθούς τον κ. Κουβάτα (ελέγχεται για τη φάση του γκολ) και κα Κουτίνα.
ΠΥΡΡΟΣ (Γ. Τσαλάγγας): Ντούσιος, Βίλλης, Μάρης, Σκαφιδάς, Πατσιούρας, Αλιάι, Νικούλης, Φιλίππου, Σινάν, Τζόγκας.
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Δ. Αλεξανδρής): Βραζιτίκος, Ντανίκας, Πόνηρος, Κολιός, Αλατάς, Σίλβι (46΄Αλεξόπουλος Αχ.), Μπαρούτζας (46΄Αλεξόπουλος Στ.), Χατζούλης, Γκεριζόν (46΄Βούκιας), Χατζηλιόντας, Κυρίτσης (85΄Τζάντσες Λ.).
Τελευταία
- Πλούσιες εμπειρίες για τους «μικρούς» του Σμόλικα…
- Φιλικές δοκιμασίες για τους «μικρούς» του Αετού και του Κισσάβου…
- Με «Τσίρο» στους «4» το Ολύμπικ!!!
- Αντίο με νίκη για τον Σμόλικα…
- Πιο ψύχραιμοι οι Ατρόμητοι…
- Πρόκριση στον τελικό για την ΑΕΛ…
- Φουλ συγκινήσεις σε προημιτελική και ημιτελική φάση…
- Έσπασε… το αήττητο αλλά αναδείχθηκε πρωταθλήτρια
- Δεν τα κατάφερε ο Δωτιέας Αγιάς…
- Και όταν το Κύπελλο σηκώσω, μπορεί να παλαβώσω!!!